top of page
vynas draugai

Rengiame privačias vakarienes/pietus pagal kliento norus: randame virtuvės šefą, prie kurio patiekalų deriname vyną ir kitus gėrimus. Tokius renginius darome privačiose erdvėse, restoranuose. Per vakarienę pristatome patiekalus, pasakojame apie vyną, rūpinamės, kad jis būtų teisingai pateiktas. Mes dirbame su "Riedel" taurėmis ir dekanteriais. 

Degustacinis jubiliejus Chef2 Food House

 

Pakviesti savo draugus, gimines, bičiulius į jubileijų ir užsakyti 6 patiekalų degustacinę vakarienę su prderintais vynais, pripažinkime, Lietuvoje dar labai drąsu, tačiau sveikintina.

 

Paprastai tokiomis progomis susirenka skirtingų patirčių, nuomonių apie maistą ir gėrimus žmonės. Pirmi patiekalai jiems pasirodo pernelyg maži, pasigirsta kalbos apie užsukimą į makdonalus, kebabines....

 

Tačiau po antro, trečio patiekalo imama klausyti šefo, užduodami klausimai, teiraujamasi apie vyną: kodėl parinktas toks, o ne kitoks. Šioje vakarienėje daugiau dėmesio skyrėme Chardonnay vynui. Svečiams tai labai patiko

 

Po vakarienės visi, na, dažniausiai visi, būna laimingi ir pilni naujų patirčių. 

 

Daugiau išsamių detalių ir informacijos fotografijose ir parašuose. 

 

 

Pusryčiai su šampanu. Pirmadienį!!!

 

Padaryti staigmeną jubiliatui galima ir iš paties ryto. Tokią dovaną savo vadovui sugalvojo vienos įmonės darbuotojai.

 

Pusryčius gamino šefas Liutauras Čeprackas savo kulinarijos ir meno lofte "Gastronomika". 

 

Prie trijų patiekalų "Vynas ir draugai" turėjo priderinti šampaną. Taip, taip, ne šiaip putojantį vyną, bet ŠAMPANĄ. 

 

Daugiau išsamių detalių ir informacijos fotografijose ir parašuose. 

 

 

"Vynas&draugai" debiutas su "Dine". Labai pavykęs!

 

Puikaus maisto ir puikaus vyno. Paprastas ir mus visada uždegantis mūsų klientų pageidavimas. Iššūkį parengti įdomią degustacinę vakarienę priėmė gerai žinomo restorano "Time" sielos virtuvės šefas Egidijus Lapinskas ir someljė Arminas Darasevičius. Su someljė dirbti buvo ypač įdomu ir smagu:). Ši vakarienė buvo krikštas jų naujame restorane "Dine"

 

Daugiau išsamių detalių ir informacijos fotografijose ir parašuose. 

 

 

Jubiliejus vienuolyne.Kas gali būti prašmatniau?

 

Vasaros pradžioje gavome užduotį per trumpą laiką Kaune surastivietą nedideliai kompanijai labai kokybiškai surengti jubiliejaus vakarienę. Solinezantė norėjo padaryti įspūdį savo ilgamečiams draugams. Parinkome Pažaislio vienuolyne esančio komplekso restoraną. Tiesa, išrinkome Fundatorių salę, kurioje gal tetrūko gyvų angelų...

 

Daugiau išsamių detalių ir informacijos fotografijose ir parašuose. 

 

 

Jubiliejus. Privati šventėje uždaroje erdvėje

 

Mūsų klientė šventė 50-metį. Pageidavimas - surasti uždarą erdvę, kurioje šventės metu nebūtų pašalinių žmonių. Taip pat ji mums patikėjo virtuvės šefo paieškas bei vyno derinimą. Šįkart dirbome su "Taurakalnis catering".

 

Pavyko viską suderinti. 

 

Daugiau išsamių detalių ir informacijos fotografijose ir parašuose. 

 

 

Šampano vakarienė su "Keturių vėjų" virtuve

 

Vakarienė verslo partneriams Druskininkuose, restorane "Keturi vėjai". Prie a la carte patiekalų "Vynas ir draugai" gavo užduotį priderinti šampaną. Kaip gera, kad mūsų darbo neribojo restorano gėrimų meniu. Išrinkome 4 šampanus, skirtingus pagal stilių, kurie vienas nuo kito skiriasi kaip diena ir naktis. 

 

Tokio pasirinkimo nerasite nė viename šalies restorane ir jokioje net ir specializuotoje vyno parduotuvėje. Šįkart dirbome su 4 importuotojais. Svečiai buvo laimingi vakaro patirtimis. 

 

 

bottom of page